Är du fast i dina gamla sanningar?

Hej härliga måndag!

Idag kan man sitta på jobbet och definitivt slippa ha någon ångest för att man missar några viktiga soltimmar 🙂 Skönt tycker jag! Underbart tycker vår gräsmatta som mer liknar hö, än friskt gräs!! 

I dagens blogg tänkte jag att jag skulle inspirera dig att se dina gamla sanningar ur ett annorlunda perspektiv. Fundera över de saker i ditt liv som inte är som du egentligen vill att de ska vara,  få dig att se vilka gamla sanningar som håller dig kvar vid dina oönskade resultat och ge dig hjälp på vägen att komma ur de ”gamla sanningar” du håller fast vid så du inte är där du vill vara gällande dessa saker – än…

Fastnar vi i våra gamla sanningar, – och ser dem som just cementerade sanningar som inte går att förändra, kommer vi ingenstans, utan blir kvar i dessa och fortsätter också att dra till oss samma gamla resultat!!

För kom ihåg – du har ett val! Och om valet hittills varit att tänka – känna – agera som du hittills gjort som givit dig de resultat du inte är nöjd med – så behöver DU välja att tänka – känna – agera på ett annat sätt nu och framåt, som KAN ge dig ett annat resultat. Det är bara DU som kan ändra DINA resultat! Det vill jag påminna dig om och det kommer jag fortsätta påminna dig om – igen och igen…

Ok, tänk på den här frågan en stund: Om jag stod framför dig med ett trollspö, och med ett knix på spöet kunde förändra tre saker som du skulle vilja ha förändrade i ditt liv, vilka skulle det vara?

1)___________________________________________________ 2)___________________________________________________ 3)___________________________________________________

Har du hittat dina tre svar? Ok, Om du nu inte skulle ha tillgång till mitt magiska spö, Vad är det DU GÖR, för att hålla det oönskade kvar? Vad är det som DU INTE GÖR – som hindrar de önskade resultaten att komma till dig??

Vem skulle du behöva BLI för att uppfylla dessa tre saker du skrivit ned? 

Vilka KÄNSLOR skulle du behöva förändra? 

Vilket FÖRHÅLLNINGSSÄTT och TANKESÄTT skulle du behöva förändra? 

Vilka RUTINER skulle du behöva förändra?

Vilket AGERANDE skulle du behöva lägga till/ta bort?

Om du följt min blogg ett tag, har du säkert vid det här laget lärt dig att genom ditt tanke, – och känslofokus, din tilltro och dina målsättningar och affirmationer, skapar du din yttre verklighet, eftersom du får det du tror på kort och gott. Så om du nu inte nått dessa drömmar,  hur har ditt fokus varit hittills? Hur målfokusserad har du varit ? Och sist men inte minst – utan klart viktigast – hur har du KÄNT gällande dessa tre saker hittills?? Vad är du beredd att satsa för att nå dina tre önskningar?

”Det viktigaste är att närsom helst det behövs, att du är villig att offra det du är – för att bli det du vill bli” Charles Dubois

Varför jag refererar till denna devis, – är för att kunna komma dit du vill komma – behöver du släppa dina gamla sanningar som håller dig kvar vid där du är! Visst, – det är tryggt och säkert att vara någon eller i något man känner igen, men om det inte gagnar dig, – VARFÖR stanna kvar?? Så, ta tag i dina drömmar, och börja med att förändra det som du skrivit ovan. Släpp taget om det du gjort och varit hittills och skapa ngt nytt – som kan GE något nytt! Gör dig av med dina gamla sanningar som håller dig kvar vid samma skeende, du behöver nämligen TÄNKA annorlunda – för att SKAPA något annorlunda! Var inte rädd för det okända! Om du benhårt går in för att få det du vill ha och lika behårt TROR på att det kommer att komma till dig, vad är det då att vara rädd för?? GO 4 IT!

With love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den  Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev. Anmäl dig här

 

AKTUELLT:   

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning just nu på Sjöbodarna Torö t o m 16/8, sedan går den vidare till Polishuset i Flemmingsberg. Vill du ha några smakprov gå in på min hemsida www.liliost.se

Den 17/8 gör jag min musikaliska föreläsning JAG BLIR VAD JAG TÄNKER under bar himmel på det charmiga trädgårdscaféet KarloKristinas. Läs mer/boka biljetter HÄR

Den 22/9 medverkar jag på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare. Läs mer/boka biljetter HÄR

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur detta nya perspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. Denna unika kombination ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

Kommentarer