Från Capri till Djurgården

Tillbaka i stan, ja det trodde man ju nästan inte under denna otroliga sommar. Men nu är vi i full gång och planerar vår årliga Hälsodag då motion och glädje fyller dagen när vi blandar det senaste inom wellness och hälsa samtidigt som vi tillsammans går den traditionella 5 kilometers promenaden för hjärthälsan.

Vi startar i Stockholm den 31 augusti på Gärdet/Djurgården mellan Sjöhistoriska och Villa Källhagen. Hela dagen från kl 11-16 finns vi på plats i hälsotält och gymtält där du kan ställa frågor till läkare från Karolinska Insitutet, och andra experter om din hälsa och passa på att prova på olika typer av träning som dans och zumba och även få individuell rådgivning av sjukgymnaster. Underhållning blir det också, Kayo kör discodans, Gladys sjunger och Vocalettes drar igång allsång. Som du märker en massa inspiration inför hösten.

Medverkar gör bl a Blossom Tainton, Susan Lanefelt, Annika Jankell som är dagens konferencier, Annette Lefterow och alla vi från 1,6-kansliet.

Sedan följer Hälsodagar i Linköping, Göteborg, Malmö. Helsingborg, Ystad och Borås. Läs med på hemsidan (http://www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/halsodagen/) om vad som gäller där du bor. Här anmäler du dig också så vi vet hur många vi kan räkna med.

Nu är det dags att sopa bort sommarens lättja. Jag avslutade ledigheten med ett par veckor på torpet, lugnt och naturnära med många bad och roddturer på sjön.

Men jag hann innan dess äntligen förverkliga en gammal dröm – en vecka på Capri. Länge, länge har jag velat uppleva denna förtrollade ö med fantasika Villa San Michele vars storslagna utsikt  över klipporna och havet lämnade ett oförglömligt minne!

Vi vandrade, badade och besökte givetvis en av Italiens alla Grotta Azurra.

Alexandra

san michele
Utsikten från San Michele, mer behöver jag väl inte säga!

Kommentarer