Ännu en miljon!!!

Hurra! I år har alla vi tillsammans via vår App ”Gå för hjärtat!” promenerat in ännu en miljon kronor till samlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, som årligen delar ut pengarna i form av stipendier till forskning om kvinnors hjärthälsa.

Det betyder att vi sedan starten för tre år sedan har promenerat in 2,3 miljoner kronor till forskning som kan bidra till att ge alla kvinnor ett längre liv. Visst är det underbart.

Under 2014 har hittills över 33 000 personer använt appen. Över 224 000 promenader registrerades. Varje dag promeneras i snitt 6 356 kilometer. Fantastiskt! En miljon kilometrar motsvarar 25 varv runt jorden.

Årets insamling pågick från 1 mars tom 7 september. Och i början av nästa år drar vi igång igen med. Fortsätt gå. Fortsätt samla inpengar till forskning om kvinnors hjärtan.

Alexandra

Kommentarer