Rosa oktober-TÄVLING – vinn brösthandske

Oktober är månaden som uppmärksammar bröstcancer –  den vanligaste cancerformen hos kvinnor. Ju tidigare den upptäcks, desto större är chansen att behandlingen blir lyckad. Därför rekommenderas vi kvinnor att själv undersöka våra bröst med jämna mellanrum. En gång i månaden, eller någon gång i bland. Bättre någon gång än ingen gång alls. Visserligen får kvinnor mellan 40 och 75 år möjlighet att gå på regelbunden mammografi. Men däremellan, eller för kvinnor som är yngre, är det bra att själv undersöka för att upptäcka eventuella avvikelser. Ja, redan runt 25 års ålder för att lära känna sina bröst så det är lättare att senare upptäcka förändringar. Ofta är knölarna ofarliga – för bröst är ju knöliga och ojämna –  men upptäcker du en knöl som du inte känner igen så kan det vara bra att fråga en läkare om den.
250px-Pink_ribbon.svg

Så, nu lottar jag ut fem stycken Sensi Femme brösthandskar. Det är ett medicinskt hjälpmedel som används för självundersökning av brösten. Jag har själv den och kan rekommendera den. Handsken ger nämligen upp till sex gånger bättre fingertoppkänslighet och underlättar därför när du ska undersöka dig.

konsult_produktSensifemme_handske

Fördelar med Sensi Femme brösthandske:
– ökar känsligheten i fingertopparna upp till sex gånger
– tillåter smidigare undersökning utan friktion
– ökar känslan av bröstvävnaden och gör det lättare att känna förändringar
– framtagen av läkare och klassad som ett medicintekniskt hjälpmedel

 

TÄVLING: Tävlingen är avslutad
Rosa bandet har sitt ursprung i USA och det var en känd amerikansk företagsledare som var med att utveckla Pink Ribbon (och allt omkring bandet) till var det är i dag. Vem?
1. Evelyn Lauder från Estée Lauder
2. Martha Stewart
3. Anne Bezancon, grundare av Placecast.

Maila rätt svar till info@1.6miljonerklubben.com

SensiFemme_5730_facebook_cover

Uppdaterat 9 okt
Grattis!!
Vinnare av onsdagsinlägget förra veckan, där jag tävlade ut handskar som underlättar för en att undersöka sina egna bröst, har fått sina vinnare. Maria W och din svärdotter vinner varsin, Inger O, Marie A H, Eva-Lena I – grattis till er fem!

Kommentarer