Almedalen och semester

Almedalen är över för i år, många intressanta möten blev det med nya kreativa tankar och krafter.

Vi hade en monter där våra kompetenta volontärer hjälpte till att värva medlemmar och informera om vilka vi är. Vi hade tre spännande seminarier som alla var fullsatta om; Äldres liv, psykisk ohälsa och kvinnor på toppen. Så många fantastiska föreläsare och talare som ställde upp att vara med. Vi fick så mycket intressanta och tragiska fakta om hur det ser ut i dagens samhälle med vård, forskning och vår hälsa.

Det var också inspirerande att delta i andra organisationers seminarier, debatter och diskussioner, och vilket var väldigt spännande och jag hoppas att de tog till sig vad jag sa. Jag fick också intervjua vår socialförsäkringsminister, Annika Strandhäll och delta i TedXAlmedalen!

Se det här: http://www.tedxalmedalen.se/

Men nu är det dags för lite välförtjänt semester och ladda batterierna inför höstens alla nya aktiviteter.

Redan i 1-9 augusti kommer vi delta på Stora Noliamässan i Umeå, Liv&Hälsa i Sunne den 29 augusti, och så blir det MAT mässan i Växjö den 10-12 sep. I september så har vi också våra Hälsodagar runt om i landet, som ni inte får missa, boka in det med familj och vänner redan nu!

Jag önskar er alla en härlig sommar!

Alexandra

 

Kommentarer