vilken story berättar du om och om igen?

Kära läsare. Idag har blivit ikväll denna måndag den 12 oktober, men det är som tur är fortfarande måndag, vilket betyder bloggdag för mig. Idag vill jag göra dig medveten om att du har allt att vinna på att bli medveten om vilken story du berättar om dig själv och ditt liv. För dig själv, för alla som är nära och alla perifera vänner och bekanta. Vilka sanningar matar du dig med? Vad är det du kan och inte kan, som funkar och som aldrig kommer funka? Som du har, inte har och aldrig kommer nå. Allt det du önskar men aldrig kommer få… Vem berättar du att du är? För dig själv. För andra. Vem säger andra att du är? Håller du med dem, eller tycker du något annat? När tror du dem mest? När de säger att du är fantastisk, – eller när de säger att du är värdelös?? Och när tror du på dig själv mest – när du säger att du är fantastisk, – eller när du säger att du är värdelös??

Vår egen story tror vi oftast att den måste vara en summering av det som varit, men vi är aldrig det som varit, – vi är alltid det som ÄR! Vi får en ny chans varje sekund att skapa en ny historia framåt, men de flesta tror att de för evigt måste släpa med sig sin livshistoria framåt, även om de vill förändra sig/den. Vi kan aldrig förändra ngt om det som varit är det enda vi ser… Om du inser att den story du berättar handlar om ngt du inte vill ta med dig framåt, – börja istället att berätta en story om vart du vill vara på väg. Och sakta men säkert börjar världar ändra sig och växa fram. Om du ser ditt liv som en film, – vad är det du vill skapa? Reflektera, skapa och fokusera om. Because you´re worth it <3

With Love/Lili

 

Kommentarer