Snart är det dags för prisutdelning!

Befinner mig på Barbados med en grupp trevliga medlemmar, både kvinnor och män som är med på vår resa Sunshine Vitality! Vilken underbar början på 2016! D-vitamin från solen, underbara bad, vattengympa, powerwalk, yoga, goda måltider och att bara vara.

Men vi laddar upp för vårt kommande Hälsopris , när vi ska utse årets hälsoinsatser i sex kategorier. Hälsopriset är våra nyinstiftade utmärkelser till de som gjort en insats för folkhälsan under året som gått. Kategorierna är: årets inspiratör, årets författare, årets matprofil, årets innovation och årets SPA. Fram till den 24 januari är röstningen öppen, så skynda dig att lägga din röst!

Den 1 februari kan du vara med och se när vinnarna koras! Vi kommer att vara på fantastiska Dansmuseet i Stockholm – med prisutdelning, underhållning och god mat. Här kan du läsa mer och anmäla dig till utdelningen .

 

omslag HP

Kommentarer