Att släppa taget och bli i sin fulla potential

I helgen har jag varit med och bidragit till en av de coolaste och mest intressanta utvecklingsprocesser jag någonsin upplevt. Ida tänker jag faktiskt namedroppa lite för att det var så otroligt häftig coach ensamble. Tillsammans med Florian Voss, operasångare utbildad i Tyskland varifrån han kommer, på la Scala i Milano och på Bolsjojteatern i Moskva, som skapat konceptet Voice body soul. Arbender Robertson, musikalstjärna från Broadway tillika vocalcoach från New York vocalcoaching. Professor Konstantin Poustovoij, från Tchaikovsky Conservatory, Moskva. Sirkka Liisa Perkiö, en finsk kraftkvinna i övre 70-årsåldern, skapare av en fantastisk massagemetod, – voicemassage. En tysk PT hade vi med oss också, Fabian Messerschmidt, två pianister Ellinor och Markus (vilkas efternamn jag tyvärr inte vet) samt ett kamerateam, lett av en Australiensisk skådespelare, James Studdert. En ganska så internationell ensemble med andra ord, vilket även våra deltagare var. De kom från Italien, Tyskland, Polen, Danmark och Sverige. Den yngsta deltagaren var 12 år, den äldsta 77! Tillsammans ledde vi coacher dem i den mest spännande mentala och vokala utvecklingsprocess jag någonsin bevittnat! Vi tillsammans, var och en på sitt eget sätt, hjälpte dem att gå bortom sina begränsningar och bli i sin fulla potential. Florian med milt sagt okonventionella metoder, som var otroligt spännande att bevittna och delta i som hjälpare, med resultat som var helt galet bra! Jag fick även en chans att se Arbender i arbete vilket också var fantastiskt inspirerande, för han fick också deltagarna att ta fram sidor hos sig själva som de inte visste att de hade.

Många lever sina liv långt ifrån sin fulla potential. Utmanar sig inte att växa. Söker inte kunskap om sig själva som för dem vidare. På en lägre nivå av sig själva än vad de har inom sig. Det blev så oerhört tydligt att se hur människor kan gå utanför sina begränsningar med rätt hjälp. Många gånger grät vi. Både deltagarna i processen såväl som vi som bevittnade det som hände, för det var så stort, så omfattande och gick rakt in i allas själ. Och eftersom jag älskar att få folk att växa utanför sin box och nå sin fulla – så njöt jag av varenda sekund på den här resan.

Mitt nästa projekt som jag skrivit om tidigare drar igång i Stockholm nästa vecka. Ett utvecklingskoncept för kvinnor, byggt på min bok Jag blir vad jag tänker. En utvecklingsresa som man gör med sina väninnor. Vill DU bli i DIN fulla potential, hör av dig till mig asap via lili@liliost.se för det finns några platser kvar.

Lyft blicken, gör något som får dig att växa, och ta vara på varenda minut du har! Vi vet ju inte hur länge vi har möjligheten! With love/ Lili

Kommentarer