Kommer du ihåg var du ville vara NU, när du planerade 2015?

Om du tittar tillbaka ett år i tiden, alltså i början av 2015, funderade du på vart du ville befinna dig ett år framåt? Om du gjorde det, – är du i närheten av där du ville befinna dig ett år senare? Är du långt ifrån, eller har du kommit ännu längre än det du hade som mål? Eller tänkte du kanske inte på det sättet alls ?!

Är du nöjd med året som gått? Om du gör en skala mellan 1 – 10 där 1 är dåligt och 10 är mycket bra, var skulle du vilja sätta ett kryss för 2015 som helhet? De saker som du är nöjd med, vad är din plan gällande dem, för att kunna fortsätta vara nöjd, eller till och med ännu nöjdare? Vad behöver du GÖRA för att bibehålla dina önskade resultat eller förbättra dem ytterligare? De saker som du inte är nöjd med, vad är din plan där? Har du en plan för vad du behöver GÖRA för att kunna BLI nöjd 2016?

Genom att faktiskt tänka igenom sitt liv i stort och smått på det här viset, gör att man sätter energier i rörelse i en bestämd riktning och att man genom att ta ut denna riktning också märker om man börjar agera på ett sätt som inte för en till de mål man satt. Vilket i sin tur gör att man kan korrigera felkursen snabbt och slipper gå åt fel håll för länge och få för många onödiga oönskade resultat att hantera.

Skiljer detta sätt sig från det du gjort innan, hur du tagit dig an livet innan, kan det med säkerhet hjälpa dig att få nya resultat framåt. Det är så mycket enklare att komma dit man vill om man faktiskt tar reda på vart man vill, för att sedan göra allt man kan för att ge sig själv de bästa möjligheterna att komma dit. Många gör inte så, utan lever på måfå och motarbetar sig själva i både tanke och handling. Tillhör du den kategorin? Eller rättare sagt, har du tillhört den hittills?

Eller, bestämmer du dig för vad du vill ha, bli eller göra. Sätter efter det upp en plan för hur du startar upp, tänker ut hur du kommer iväg i rätt riktning och sedan har fullt fokus och 100% tillit på att du kommer att komma dit och att du hela tiden håller dig vaken på alla möjligheter som kommer till dig som leder dig vidare i rätt riktning. Och dessutom även medvetet agerar på ett sätt som leder dig i rätt riktning?

Eller, – hur gör DU för att få den kvalitén på livet som du vill ha?? GÖR du något aktivt, medvetet, för att få den kvalitén på livet som du vill ha? Eller väntar du på att det ska hända dig? DET är en bra frågeställning att jobba med 2016. Lycka till!

With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och MENTAL – PT, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om varför det är så viktigt att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Delar min kunskap om den viktiga och avgörande attraktionslagen. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 NYTT FÖR 2016!

Vi har i dagarna just startat upp ett nytt grupputvecklingskoncept för kvinnor, byggt på min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Du gör en fantastisk utvecklingsresa med 2-8 av dina väninnor, som sedan blir din trust där du tryggt kan bolla de flesta frågor, – stora som små. Blir du nyfiken på att höra mer, maila mig för mer info. lili@liliost.se

Kursen ger dig ovärderlig kunskap att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge! För varför nöja dig med OK, när du kan skapa fantastiskt?!

Kommentarer