Att få sina affirmationer att fungera

Hej härliga måndag:-)

I Stockholm skiner solen denna underbara förmiddag och jag njuter av att våren visar sina tecken klarare och klarare. Hittade både krokus, blåsippor, vitsippor, snödroppar och tussilago igår på min powerwalk. Dessutom satt jag en stund i kvällssolen på balkongen med ett glas vitt för första gången i år. Livskvalitet – som jag plockar ned rakt i guldpåsen:-)

Idag hade jag tänkt att prata om affirmationer. För dig som inte vet vad det är så kan man säga att det är tankeprogrammeringar i syfte att nå ett mål. Många skriver till mig och tvivlar på attraktionslagen och kraften i affirmationer, för de får dem inte att funka och de önskade resultaten fortsätter att lysa med sin frånvaro. Ja, det kan väl göra även den bästa modställd och tvivlande. Men det finns så mycket kraft i grundintentionen – affirmationer, och jag har en insikt jag gärna delar med mig av, som gör att du nu kommer få dina affirmationer att fungera med en helt ny kraft.

Det är egentligen rätt enkelt. I min bok ”Jag blir vad jag tänker”  har jag ett helt kapitel som handlar just om affirmationer. Där kan du hitta en massa bra verktyg du kan jobba med, bl a baklängesstegen som ger en massa klarhet om vägen till mål om man inte riktigt vet hur man ska närma sig.

Men idag ska vi prata om mer grundläggande saker som är helt avgörande för att få en affirmation att fungera.

1) KÄNSLAN: Många sätter igång att affirmera när de lever i ett så ogillat läge gällande det de vill affirmera in, att de inte står ut längre. Redan där har vi fallit i fälla 1. Det du behöver hålla i fokus nu är att attraktionslagen funkar lika – attraherar – lika, och att positivt och negativt ligger på två olika frekvenser och sänder. Med frustrationen du känner inför det du vill affirmera in istället för det du har i botten/som utgångskänsla, lägger du dig redan från början på fel frekvens och sänder. Att affirmera utifrån en ”jag-vill-komma-bort-från” känsla gör det omöjligt för dig att attrahera något som ligger på en helt annan frekvens och sänder. Känsla av brist, frustration och förtvivlan ligger INTE och sänder på en positiv frekvens. Inte ens i närheten!

2) Som jag skrivit tidigare så skapas allt två ggr. Först i en vibrationell verklighet som kallas för Vortex. I Vortex som är en enegivirvel kan man säga, samlas ren positiv energi. Alla dina önskningar, alla drömmar, alla goda intentioner. Vortex är den högsta möjliga positiva energin. På den frekvensen ligger allt du redan önskat dig, färdigt för dig att fokusera in i din fysiska verklighet. Det är det som ligger till grund för att man säger att affirmationer ska man alltid säga som om de redan hänt. Men om man inte vet denna avgörande viktiga parameter att allt först skapas i en vibrationell verklighet, och man ska stå och ljuga sig rakt i ansiktet att man redan ÄR där, när verkligheten visar att man definitivt INTE är det, så slår den inre portvakten på och det som händer är att man får en inre konflikt. Och konflikten skapar en känsla av frustration över sitt ogillade läge, vilket verkligen inte ligger på samma frekvens som det man vill bjuda in. Eller hur?! Man tunar alltså in sig på fel frekvens utan att förstå att man gör det.

3)  Det finns en massa fina förslag på affirmationer för att förändra ditten och datten och tanken att hjälpa människor att hitta en bra affirmation är fantastiskt bra, MEN om den inte känns 100% SANN för dig, om den inte skapar en STARK POSITIV känsla i magen på dig, om du inte har en 100% känsla av tillit, om inte dina förväntningar är att du till 100% VET att detta kommer att komma till dig, eftersom du VET att attraktionslagen är statisk och alltid fungerar på samma sätt utan undantag och därför alltid också speglar det du fokuserar på, då är din tanke – känsla – intention för svag för att förändra det du vill förändra inom en närliggande framtid.

4) Så vad är tricket? Att affirmera när det känns BRA i magen. Ja men, kanske du känner nu, det känns ju skit, så hur ska det kunna kännas bra då? Du behöver inte känna en bra känsla gällande det du vill bjuda in, fokusera på ngt som känns bra redan nu. Har du svårt att hitta ngt sånt i ditt liv, ta generella saker. T ex idag är det lätt att njuta av solen, att glädjas åt alla vårtecken. Jag har haft tvättstugan på morgonen, så nu njuter jag av att ha alla kläderna rena och massor att välja på. Jag väljer ALLTID AKTIVT att förstora alla positiva känslor, ”tugga tuggummit flera ggr” Att vara kvar i känslan längre för att få den att få momentum = sättas i rörelse i rätt riktning för att göra mig till en magnet för mer av det som ligger på samma frekvens och sänder. När du jobbat upp en härlig känsla i magen, – DÅ kan du leka med tanken med det du vill bjuda in mer av. Med vetskapen om att det redan i samma sekund som du önskade det för första gången, finns det i din vibrationella verklighet och att din uppgift nu är att, med full tillförsikt och positiv förväntan njuta in det i din fysiska verklighet. För att inte skapa en inre konflikt, tänk att du är på väg och så här tror jag det kommer kännas när jag är där, sen leker du i din fantasti. Precis som vi gjorde när vi var barn.

Bli lyhörd för synkroniciteter = bevis på att du börjat dra till dig saker, människor, information och situationer som leder dig i rätt riktning, och tacka glatt för allt som visar sig för dig.

6) Den sista och viktigaste insikten jag vill dela med mig av är att du behöver inta en coolare attityd till det du vill affirmera. Många gånger kan en affirmation handla om att förtvivlat försöka förändra ngt som är förgörande som jag sa från början, vilket betyder att det känns oerhört viktigt, vilket gör att man fokuserar på det HELA TIDEN. Vad händer tror du om du har fokus på det som är ogillat hela tiden??? Jo, du fokuserar hela tiden på en känsla av brist och frustration, vilket INTE ligger på samma frekvens som det du vill bjuda in. SÅ, Har du inte fått dina affirmationer att fungera innan, testa att se dem ur detta perspektiv och berätta gärna sedan för mig vad som hände härifrån och framåt.

All min kärlek! Lycka till <3

Kommentarer