Det är inte alltid livet serverar oss något ätbart…

Det är verkligen inte alltid som livet känns varken smidigt eller tillmötesgående och det kan vara svårt att hålla både motivationen och orken uppe. Självklart är det svårt att känna att man är på topp när man inte är det och det kan vara en riktig kraftansträngning, eller till och med en omöjlighet att försöka se något positivt parallellt med det som inte känns ätbart av det som just nu står på daens meny. Det är just i dessa situationer som vi VERKLIGEN behöver påminna oss själva om saker som inte har med det som suger att göra, – som ÄR bra. Att se till att vi får så många mentala och känslomässiga pauser som vi bara kan från det som suger – varje dag, flera gånger om dagen, för att fylla på positiv energi som kan hjälpa oss genom det som känns som en utmaning. Vet man inte hur Attraktionslagen jobbar med oss, är detta ett moment som inte ens tänks på. Vet man att Attraktionslagen fungerar så att lika attraherar lika, – men ändå inte tror att vi kan påverka en skitsituation på ett energiplan, – då missar man ett viktigt verktyg som kan hjälpa oss att balansera upp den negativa energin, de negativa tankarna och känslorna som hör till utmaningen.

Bra frågor att ställa dig själv är, – vad fyller på mig med energi? Vad gör mig glad? Och se till att du får så mycket av detta som möjligt – parallellt med din utmaning, så dimper du inte lika djupt som du gör om du fastnar tanke, – känslo- och fokusmässigt på det som är jobbigt.
Jag säger inte att det är lätt, men jag säger både att det går och att det är nödvändigt för att kunna hjälpa dig själv.

Om du är där just nu, lycka till med att hjälpa dig själv att hjälpa dig själv <3

Kommentarer