Hur långt är du beredd att gå för att slippa ta ett obekvämt beslut?

HAPPY MONDAY!! Happy everyday vill jag tillägga!!

Idag skulle jag vilja ställa frågan som jag har i överskriften, – Hur långt är du beredd att gå för att slippa ta ett obekvämt beslut? En viktig och RUSKIGT jobbig fråga för många! Vi är trygghetstörstande vi människor, – och trygghet och förändring går INTE hand i hand för de flesta, vilket gör att folk hellre stannar kvar i negativa situationer, beteenden och relationer för att de vet vad de har och är trygga i det. Även om det är en situation eller relation som lmnar alt övrigt att önska!! Men då de inte vet vad de får, väljer de att behålla det som hela deras inre och oftast även resultaten de får – aviserar är fel.

Just för att de flesta av oss väljer just tryggheten i det som är bekant, hoppar vi många gånger över en nödvändig insiktsresa som faktiskt kan ge oss en bättre kvalitet på vårt liv. För att vi inte orkar/vågar/vill aktivt skapa den insikt som kan leda till den förändring som egentligen krävs för att få de önskade resultat som uppenberligen lyser med sin frånvaro vad det än gäller.

Men vi har allt att vinna på att våga växa. Att våga ifrågasätta både oss själva, våra beteenden, vårt fokus och våra relationer. Och vi har allt att vinna på att faktiskt våga ta beslut som är jobbiga att ta, – om de stämmer överens med vad vårt hjärta med övertygelse talar om för oss. Många blir kvar i ngt oönskat för att de inte vågar prova ngt oprövat. Vad det kostar oss, det vet bara vårt hjärta. Men en hint är att det visar sig ganska klart i vårt mående…

Så, – hur långt är du beredd att gå emot DIG, för att slippa ta ett obekvämt beslut, där du inte vet något om framtiden, men det du vet är – att du inte är nöjd med det resultat du hittills fått. Oavsett vad det gäller.

Jag gjorde en övning i min första föreläsning Paus eller kaos, där folk fick stå två och två, mitt emot varandra, så nära det fysiskt gick. Oftast personer som inte kände varandra. De flesta tyckte övningen var väldigt jobbig eftersom de släppte in vilt främmande personer innanför sin integritetsmeter. Sedan skulle de backa från varandra tills det kändes bra. DEN gränsen var väldigt tydlig för de allra flesta.

Men var gränsen går för hur mycket vi sväljer gällande saker som inte stämmer överens med vår inre övertygelse och hur VI ser världen, och hur mycket vi sväljer som egentligen går helt emot det VI tror på, – den gränsen har vi svårare att hitta. För den töjer vi ofta lång förbi vår inre gräns, så vi till slut inte ens vet var vi ska börja leta…

Om vi tittar på denna gränstöjning ur ett energi perspektiv, och genom ett par LOA glasögon, där vi vet att Lika – attraherar – lika, vad tror du det genererar att gå emot sig själv? Vilken känsla regerar och vilken frekvens tunar du in dig på genom detta?!

Så, – jag frågar igen; -hur långt är du beredd att gå emot DIG, för att slippa ta ett obekvämt beslut, där du inte vet något om framtiden, men det du vet är – att du inte är nöjd med det resultat du hittills fått. Oavsett vad det gäller. Man kan faktiskt också fråga frågan på ett annat sätt; – Hur länge är du beredd att så fel energi i ditt eget liv som ligger till grund för de resultat du genom detta sår? Viktig fråga att reflektera över oavsett från vilket håll du väljer att se den….

With Love/Lili

AKTUELLT I MORGON KVÄLL
En kväll med Attraktionslagen
http://simplesignup.se/event/84982-en-kvaell-med-attraktionslagen

AKTUELLT 2017

Endagskurs:
28/1 Kl 10 – 17
https://simplesignup.se/event/85700-attraktionslagen-vaerlden-baesta-framgaangsverktyg-heldagskurs

Jag blir vad jag tänker – ett grupputvecklingskoncept för kvinnor:
1/2, 15/2, 8/3, 29/3 Kl 18 – 21
https://simplesignup.se/event/85689-jag-blir-vad-jag-taenker-ett-grupputvecklingskoncept-foer-kvinnor

Jag blir vad jag tänker – ett grupputvecklingskoncept för både kvinnor och män:
31/1, 14/2, 7/3, 28/3 Kl 18 – 21
https://simplesignup.se/event/86794-jag-blir-vad-jag-taenker-ett-grupputvecklingskoncept-foer-baade-kvinnor-och-maen

Kommentarer