Vår i luften, seminarium på agendan och så är det en speciell dag idag…

Vilket härligt vårväder vi har! I alla fall här i Stockholm där jag befinner mig. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är minst sagt vår i luften. Tyvärr är det ju så att våren inte bara ger härliga vårkänslor hos alla, det är också en tid då många blir deprimerade. Mer än 300 miljoner människor världen över lider av depression vilket World Health Day vill uppmärksamma för att sprida kunskap om att hjälp finns att få.

Kunskapsspridning är A och O, precis det vi vill göra med våra seminarium där Vårseminariet står på agendan och går av stapeln den 27:e april här i Stockholm. En kväll där vi tar upp och sätter fokus på våra kvinnliga hormoner som inte alltför sällan spelar oss spratt. Under kvällen hålls föreläsningar om kvinnliga hormonförändringar, omega 3 och vaccination mot TBE. Otroligt intressanta och viktiga ämnen, särskilt om man lider utav problem i den så kallade övergångsåldern, klimakteriet. Det kommer finnas en vaccinatör på plats för dig som vill påbörja eller fylla på ditt försvar mot TBE och för avslutningen står fantastiska Arja Saijonmaa med vacker vårsång.

Här kan ni läsa mera om seminariet och även anmäla er: Vårseminarium 27:e april

Får tyvärr nu precis höra att det har inträffat ett fruktansvärt dåd här i Stockholm. Det vi kan göra är att försöka hålla oss lugna, inte ge efter för den rädsla terroristerna vill skapa.

Ta hand om varandra och var rädda om varandra – det är det vi verkligen måste måna om

 

 

 

 

Kommentarer