Glad påsk på er alla!

Snart är det äntligen påsk vilket för många betyder god mat, lite lugn och ro men också att få träffa familj, nära och kära. Det fruktansvärda vi har omkring oss i världen påverkar mycket, hela tiden, men jag tycker ändå vi måste anstränga oss för att låta livet rulla på. Det är så vi inte låter de onda makterna ta över, det är så vi överlever tillsammans – att vi tar hand om varandra och den kärlek som finns ibland oss alla. Att duka lite extra fint, bjuda in någon man vet annars sitter ensam – att njuta av livets fina stund här och nu.

Det händer, som alltid, väldigt mycket här med klubben och på vårt kontor fick vi finbesök härom kvällen då en fantastisk skara kvinnor samlades hos oss för en ”Må Bra Café-kväll”. Projektet har vi skapat för utrikesfödda kvinnor som kommit till Sverige under de senaste åren. Vi vill ge dessa kvinnor en naturlig mötesplats där flertalet intressanta ämnen diskuteras.

 

På agendan är det också full fart och har ni vägarna förbi, eller befinner er i, Malmö kom och säg hej till mig den 9:e maj då jag talar på Seniormässan. Klicka på länken här för mera info: Seniormässan i Malmö. Dagen innan, den 8:e maj, har vi ett väldigt intressant vårseminarium i Göteborg där vi avhandlar bland annat varför våra hormoner lever om när vi är i klimakteriet, hur vi kan få bukt med besvärlig inkontinens – som faktiskt är vanligare än vad man kan tro och som en ”grande final” bjuds vi på musikunderhållning av Karin Funck från Phantom of the Opera. Här kan ni läsa mer om aftonen och även anmäla er:

Vårseminarium i Göteborg den 8:e maj

Lite längre fram, i juli närmare bestämt, är det dags igen för vår medverkan under Almedalsveckan på Gotland. En oerhört intressant vecka med ett minst sagt fullspäckat schema. Vi hörs innan dess och ha nu en riktigt fin påsk!

1.6 Miljonerklubben finns åter igen på plats i Visby under Almedalsveckan i juli.

 

Kommentarer