Så mycket bättre!

 

Hösten är äntligen här. En fantastisk årstid då utbudet på kultur, motion, kurser och annat är stort. Välj det som gör dig glad!

 

Nu är vår nya jubileumsbok, Kvinnor och Hälsa – så mycket bättre, äntligen klar. Den kommer att lanseras på bokmässan i Göteborg den 27 september. Författarna till jubileumsboken är 21 experter inom hälsa, medicinsk forskning och livsstil.

De skriver om de senaste rönen, lite tillbakablickar och hur vi ser på framtiden inom just kvinnors hälsa. Jag skriver det sista kapitlet i boken om att hälsan är det viktigaste vi har. Ingemo Bonnier är redaktör för denna värdefulla och inspirerande bok.

Snart startar bokmässan i Göteborg! Då kommer vi att finnas där och presentera vår nya jubileumsbok. På kvällen har vi ett seminarium för våra medlemmar på Panorama hotell. Jag kommer att vara där tillsammans med fyra av författarna, som blir intervjuade av journalisten Britt-Marie Mattsson.

Boken kommer att finnas i bokhandeln och givetvis går den att beställa via oss på vår webbsida eller per telefon. Priset är 220 kr exkl frakt.

I boken medverkar: Eva Bojner-Horwitz, Kerstin Brismar, Gunilla Brodda Jansen, Alexandra Charles von Hofsten, Greta Edelstam, Solvig Ekblad, Mia von Euler, Aino Fianu-Jonasson, Lena Flyckt, Kristina Gemzell-Danielsson, Susanne Georgsson, Mai-Lis Hellenius, Wilhelmina Hoffman, Nina Johnston, Lisa Juntti-Berggren, Helena Kopp-Kallner, Svetlana Bajalica Lagercrantz, Britt-Marie Landgren, Agneta Nordberg, Karin Schenck-Gustafsson, Marjut Sohlman-Carlström, Ylwa Westerberg.

 

Vår årliga kalender är äntligen klar! En kalender med härliga bilder av våra artister. Det känns riktigt kul! Kalendern ska samla in pengar till forskning på psykisk ohälsa. Kalendern innehåller härliga bilder av bland annat Jill Johnson, Lill Lindfors, Arja Saijonmaa och Caroline af Ugglas. Carl Jan Granqvist och jag är också med under augusti månad. Vi får alla berätta vad vi gör för att gå ner i varv eller stressa av.  Jag älskar naturen och vill gärna varva ner där. Ett annat utomordentligt sätt att få inspiration är att gå på konsert eller teater.

För andra året i rad samarbetar vi med Psykiatrifonden i en Mental Health Evening.

Det kommer att bli en underhållande och viktig kväll i den psykiska hälsans tecken. Vi kommer att kunna lyssna till gripande berättelser, viktiga samtal och välkända artister på hotel Rival i Stockholm. Några av artisterna som kommer är Benny Andersson, Helen Sjöholm, Rickard Söderberg och Viktor Frisk. Författaren Anders Hansen talar om hur träning påverkar hjärnan positivt, psykiatrikern Stefan Einhorn kommer och många intressanta författare och psykologer. Det kommer att bli en oförglömlig kväll.

 

Nu ser jag fram mot hösten med alla spännande aktiviteter. På söndag är det den stora Hälsodagen med gympa, yoga, cirkus, Bamselopp, naturvandring och mycket mer.  En härlig dag för hela familjens hälsa. Den 27 september presenterar vi vår nya jubileumsbok och den 4 oktober lanserar vi kalendern.  Den 10 oktober har vi ett stort evenemang på hotell Rival tillsammans med Psykiatrifonden, Mental Health Evening. Dessutom har vi en fantastisk jubileumsfest att se fram mot i november. Då firar vi att 1,6 miljonerklubben har funnits i 20 år! Tänk vad fort tiden går när man har roligt!

 

Alexandra

 

 

 

Kommentarer