Hälsa för kroppen och knoppen!

 

Efter en härlig och skön sommar som kanske har gjort oss lite latare på grund av värmen, behöver vi alla sätta igång med upplyftande och rolig motion för kroppen och knoppen igen. Jag tränar och promenerar gärna med en vän/väninna.  Då är det lättare att komma iväg på träning, promenader eller annan motion som man älskar att göra.  Dessutom är det roligare. Det är så viktigt att både ha kul och motionera samtidigt.

 

På årets Hälsodagar runtom i landet kan du passa på att inspireras. Den 23 september är den stora Hälsodagen i Stockholm, då sätter vi rekord i yoga för alla åldrar. Det blir Bamselopp och Bamsegympa för de minsta. Susanne Lanefelt lär oss att träna hela kroppen och mycket mer. Dagen avslutas med en hälsopromenad på Djurgården. Alla som deltar på våra Hälsodagar hjälper till att samla in pengar till forskningen på kvinnohjärtat.

 

Snart kommer vår nya jubileumsbok ut. Det blir en uppslagsbok om kvinnors hälsa. Boken, Kvinnor och Hälsa – Så mycket bättre, lanseras den 27 september, under bokmässan i Göteborg, Kvinnor & Hälsa – så mycket bättre. I år fyller 1,6 miljonerklubben  20 år och i jubileumsboken skriver 20 av våra medicinska experter och forskare om hur vården, forskningen och allt som rör kvinnors hälsa har utvecklats under de senaste 20 åren. Vi ger en tillbakablick, fokuserar på det aktuella läget och blickar in i framtiden. I oktober kommer boken att presenteras på NK i Stockholm.

Jubileumsboken blir en uppslagsbok om kvinnors hälsa. Boken lanseras den 27 oktober på bokmässan, men du kan beställa den redan nu till ett specialpris, 250 kr, på vår webshop. Det blir samma pris som på mässan. Priset gäller t o m den 1 oktober 2018.

 

I dagarna har Hjärtgolfen avslutats på Mallorca. Tävlingen har engagerat många golfare och nästan 900 personer har deltagit på tio deltävlingar runtom i landet. Vi har samlat in 90 000 kronor genom alla startavgifter. Pengar som går till stiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på kvinnors hälsa.  Livet blir så mycket bättre med värdefullt vetande, jämlikhet och en bra hälsa.

Finalkväll i prinsessan Birgittas golftävling på Mallorca. Annika Norén, hjärtgolf vinnarna Eva och Therese, och Alexandra med prinsessan Birgitta.

 

I år jubilerar vi att 1,6 miljonerklubben har funnits i 20 år. Det gör vi den 16 november med en stor jubileumsfest på Grand Hotell i Stockholm. Under kvällen delar vi ut ett Hälsopris till den främsta hälsoinspiratören som valts ut av en jury. Dessutom blir det stipendieutdelning, underhållning och Jan Eliasson öppnar kvällen och håller tal. Det kommer att bli en härlig och upplyftande kväll med mycket humor, hälsa, underhållning och medicinsk sakkunskap.

 

Du kan läsa mer här om du vill veta mer om höstens program runtom i landet.

 

Kommentarer