Låt härtat vara med!

Så här års är halva landet på sportlov eller har varit.  Underbart för alla som nu har möjlighet att njuta av den snö som faktiskt kommer. Finns det något skönare än att vara ute i naturen – gärna på skidor. För mig är det numera bara ljuva minnen för med nedsatt syn pga glaukom, så får jag hålla mig till mina apostlahästar!

Många som reser oroar sig med rätta för Corona viruset, som kommer allt närmare, eftersom det nu florerar i Italien också. Det och klimatfrågan med översvämningar och ändrat klimat världen över, gör att vi blir medvetna om allt vi människor faktiskt har ställt till med. Genom en ändrad livsstil och genom att bli medvetna om de små, men ändå förändringar kan vi alla göra skillnad.

1,6 & 2,6 miljonerklubben har i år en fantastisk mars månad framför oss med vår landsomfattande kampanj Woman in Red för kvinnohjärtat i 18 städer. Låt hjärtat vara med! Passa på att boka  dina biljetter, gärna i sällskap med en vän, partner, familjemedlem. Woman in Red bjuder både på ny kunskap och inspiration och det är något som allas våra själar behöver. I Stockholm och Umeå är vi stolta att få möjlighet att dela ut Kvinnor & Hälsas stipendier till unga forskare, som du kan läsa mer om i vår nästa tidning.

Woman in Red bygger på mångas engagemang som föreläsare, artister modeller och alla våra volontärer. Jag vill även passa på att tacka alla våra ambassadörer och kontaktkvinnor runtom i landet, som gör ett fantastiskt arbete.

Visst är det fantastiskt med all denna kvinnokraft! Alla är välkomna att delta i Woman in Red,  från 18 år och uppåt, män och kvinnor.  Kvinnohjärtat angår oss alla!

VÄLKOMMEN!

Alexandra

 

Kommentarer