Nu kommer ljuset

Den 2020-01-31 13:03

Tänk så fantastiskt det är med våra ambassadörer runt om i landet!
Irene Eliasson i Karlstad tog ett nytt initiativ och ordnade en helg i sitt landskap Värmland. I Sunne på Selma Spa! Vi kommer att vara 115 personer från 1,6 miljonerklubben. Helt underbart! Ni kommer att få se härliga bilder därifrån som vi gärna delar med oss till er.

Sedan  årsskiftet arbetar vi med att förbereda vår viktiga kampanj för kvinnohjärtat, Woman in Red i 18 städer! Tänk så bra det går när man tar några extra steg och varför inte danssteg! Professor Mai-Lis Hellenius kommer till Woman in Red i Stockholm och talar om vardagsmotion. Ta gärna trapporna i stället för hissen! Och gör minst  en "Kiruna" om dagen!

Vår fina receptsamling Minnenas Mat, som säljs till förmån för alzheimer forskning, är mycket uppskattad. Du kan köpa den genom oss, i vår webbshop.

Vårt första webinar kommer den 26 feb . Du behöver bara sitta vid en dator kl 1830. Vi skickar mer information till dig per mail.

Nu börjar äntligen ljuset att komma tillbaka. Det känns underbart!.Dagarna blir längre. Vi ses snart!

 Alexandra

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com