Bland blommor, blad, himmel och hav

Den 2021-06-07 12:07

Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar!

Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med försiktighet förstås.

Vi har njutit av några dagar ute i skärgården. Vilken njutning med glittrande fjärdar, öppet hav, en slags frihetskänsla som gör att tankarna lyfter!

Livet känns hoppfullt.

Hjärtgolfen startar nu i juni. Vi lanserar en egen pod, Charles o Zazzi, livstilspodden med spännande gäster! Möt Camilla Läckberg o lär känna Mai Lis Hellenius och bli vän med Maria Wells. Vi välkomnar Young Million, en grupp yngre kvinnor som brinner för att stärka kvinnors liv! 1.6 planerar sommarkurser, vi deltar i Almedalen och snart kan vi bjuda in till nationell hundpromenad.

Ta hand om er och plocka en blomma, på landet sjöng jag gullviva, mandelblom, kattfot o blå viol! Och nu blommar alla!

Varma hälsningar,

Alexandra

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com