Bra kontakter ger framgång

Framgångsrika människor förenas i att de har bra kontakter. Att nätverka och skapa kontakter har alltid varit en viktig del i vår verksamhet.

Idag onsdag har jag varit i Göteborg och besöket affärsnätverket för kvinnor Business in heart. En sammanslutning för kvinnor från alla möjliga branscher med grupper i Göteborg, Stockholm och Uppsala.

Både företagare och anställda är välkomna. Gemensamt är viljan att utvecklas och utveckla.  Deras nätverksmöten är unika tillfällen för tex ingenjörer, kostrådgivare och hunddagisägare att nätverka på samma villkor. Mötena leder ofta till de mest oväntade idéer och samarbeten.

Jag vet ju hur tufft det kan vara att vara ung, kvinnlig chef i en mansdominerad värld så det var spännande att föreläsa om mina personliga och professionella erfarenheter. Jag talade om hur kvinnan kan förbättra sin arbetssituation, livsstil, hälsa och livskvalitet. Kvinnligt företagande och kvinnors hjärthälsa är nära förknippat.

9 mars är det dags för Woman in Red här i Göteborg, hoppas riktigt många kommer till Park hotel då! Men redan 4 mars drar vi igång i Stockholm på Oscarsteatern mellan 16.30 och 21. Det kommer så många spännande och inspirerande kvinnor, till exempel vår nya jämställdhetsminister Maria Arnholm, Maria Larsson, barn och äldreminister, Anna-Maria Corazza Bildt, EU parlamentariker, Karin Schenck Gustafsson, professor och chef för Center för Genusmedicin, KI, Mai-Lis Hellenius, professor och chef för Livsstilsmottagningen, KI. Agneta Månsson-Broberg, bitr.överläkare Hjärtkliniken, artisterna Lill Lindfors och Maria Möller, Sigrid Barany, matkreatör och wellnessexperten Anette Lefterow.

Dessutom alla våra Kvinnor & Hälsa stipendiater för 2013.

Varmt välkomna

Alexandra

gbg
Med Åsa och Maria på Business in Heart i Göteborg

Kommentarer