Systembyte, här ser du de vanligaste frågorna och svar:

FÖRNYA MEDLEMSKAP FÖR 2021 

Fråga: Jag har loggat in på Mina Sidor och vill förnya mitt medlemskap – men länken fungerar inte.  

Svar: Betalningsfunktionen att förnya sitt medlemskap på Mina Sidor har inte kommit igång ännu. Vi hoppas att detta skall fungera med start från och med nästa vecka. 

  • För dig som får vår medlemstidning i pappersformat kommer nästa nummer i mitten av december och med tidningen även en pappersfaktura

  • För dig som får vår tidning digitalt kommer det gå ut ett mail till dig med faktura och digital tidning

 

JAG HAR PROBLEM ATT LOGGA IN  

Fråga: Har nu försökt att få ett nytt lösen ord, fungerar inte. Er sida säger att kan inte hitta denna min e-postadress? 

Svar: Använd den e-post som du får våra mailutskick till (mailadresser skall bara skrivas med små bokstäver och tänk på att se efter i din  skräppostfolder om du beställt nytt lösenord). Om du inte har ditt lösenord beställer du enkelt ett nytt lösenord genom att klicka på Glömt lösenord.  

  • Fyll i din e-postadress och klicka på Skicka lösenord. Du ser en bekräftelse på att det har gått iväg. Öppna din mail och hämta ditt temporära lösenord 

  • Gå till inloggningssidan och välj Logga in 

  • Fyll i din e-postadress och lösenordet. Klicka på Logga in

  • Önskar du ett eget valt lösenord kan du ändra det när du är inloggad

  • Gå ner till raden lösenord. Klicka på den lilla pilen till höger på raden 

  • En ny ruta öppnar sig och där fyller du i det lösenord du önskar och klickar på Spara

  • Om du vill testa att all fungerar så logga ut och testa att logga in igen

Svar: Har du nyligen bytt e-post från tex Comhem eller Tele2 under november månad? Vi ser att vissa ändringar som gjort under denna månad ännu inte är uppdaterade i vårt nya medlemssystem. Vi arbetar på att detta skall vara löst till måndag i nästa vecka från 7/12. Det kan dock förklara varför systemet inte känner igen din e-post. Tack för ditt tålamod. 

Svar: Du har försökt allt men inget funkar trots instruktioner. Tveka inte på att kontakta oss. *Du når oss bäst på mail info@1.6miljonerklubben.com. Alternativt på telefon 08-20 51 59.  

 

Fråga: Jag har beställt nytt lösenord till min mail men det kommer inte något mail? 

Svar: Det tar normalt sett bara någon minut från det du beställt nytt lösenord till det att du har ett mail. Ibland kan du dock behöva titta i skräppostfoldern om du inte fått något mail. Använder du dator eller telefon så kan du även behöva ladda om sidan för att de senaste uppdateringarna skall komma fram. Om det inte fungerar trots detta så kontakta oss. 

 

*Not: Just nu kan det vara lite svårt att komma fram eller att få hjälp samma dag då vi har många som ringer och mailar oss. Vi jobbar för att så snabbt och bra som möjligt hjälpa alla som har kontaktat oss. När du kontaktar oss underlättat det jättemycket om du kan lämna e-postadress, telefonnummer och medlemsnummer så att vi lätt kan hitta dig. 

Tack för tålamod!

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520