Höstens färger sprakar

Den 2019-10-01 08:42

Sakta gick sommarens ljusa kvällar över till mörkare höstkvällar. Löven skiftar färg från gult till orange och rött!  Det är så oerhört vackert med alla färger som naturen bjuder oss på.

Höstens färger är inspirerande och helande

Förr var mina somrar oändliga, numera är de alltför korta, men genom den tre dagar långa golftävlingen på Santa Ponsa, Mallorca, med Prinsessan Birgittas Turnering, kunde vi förlänga sommaren en vecka! Finalisterna i Hjärtgolfen var med och tävlade om Prinsessan Birgittas Trophy. Våra fantastiska Hjärtgolf vinnare Marie Törnberg från Lundsbrunns GK och Lotta Wångdahl från Lidköpings GK, vann var sin klass. Bravo! Förutom golf blev det många härliga havsbad för mig och sköna dagar med goda vänner! Prinsessan är en strong kvinna, som är några och 80 år. Hon är alert, smidig och spelar golf nästan varje dag.

Efter sommaren har 1.6 & 2,6 miljonerklubben hunnit med Hälsoriksdag, Formex mässan, seminarier om hormoner, hälsodagar, bokmässan i Göteborg och Alzheimerdagen. Det är härligt med all aktivitet runt om i landet! Och allt engagemang från våra volontärer, ambassadörer och vår medicinska expertgrupp! Tack till er alla!

Jag vill slå ett slag för Författarkryssningen den 13-14 oktober. Fyra nya överraskningar kan vi bjuda på - författaren Jan Mårtensson , som fick Hederspriset på Bokmässan och tre entertainers - Renné Mirro, Karl Dyall och Joachim Bergström. En unik kombo!  Dessutom deltar sju författare och journalisten Claes Elfsberg intervjuar och är kvällens konferencier. Boka gärna nu!

Du kan hjälpa oss att bli fler genom att värva en medlem.

Njut av livet!

Alexandra

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Skriv en bok som alla läser!: Idag har jag byggt en skrivskola. I gammelrosa för KONCEPT, gå-på-heden-grönt för KARAKTÄRER, kaffe-med-havremjölk-brunt för TEMA åskmolnsgrått till STRUKTUREN och vårvindsblått för SCENER. STIL... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com