Kära medlemmar.

Den 2020-03-16 16:23

Livet är outgrundligt och oförutsägbart. Att ett nytt virus skulle påverka allas våra liv så omfattande, hade vi nog knappast kunna föreställa oss. Ingen vet hur länge den här oroliga tiden kommer att pågå. Det är viktigt att vi alla håller oss lugna och inte drabbas av panik. Genom att hjälpa och stödja varandra kommer vi självklart att klara av detta också!

Mars månad är ju vår hjärtmånad då många städer väljer att bjuda in till Woman in Red. Oturligt nog bröt coronaviruset ut mitt under Woman in Red. Vi har följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och flyttat fram våra återstående Woman in Red evenemang cirka två månader. Många städer väljer att senarelägga sina Woman in Red  evenemang och andra genomför programmen som planerat. Seminariernas aktuella datum kommer fortlöpande att aktualiseras på vår webbsida, www.1.6miljonerklubben.com. 

Som komplement till våra seminarier kommer vi att ordna ”webinarier”, web-seminarier,   som innebär att du kan delta direkt via din dator. Under webinariet har du möjlighet att ställa frågor direkt och chatta med talarna.  Vårt nästa inplanerade webinarium är den 31 mars och handlar om munhälsa. Ett webinarium med professor Björn Klinge, övertandläkare, som tillsammans med  journalisten och författaren Pamela Andersson, har skrivit boken "Hälsan sitter i munnen". De informerar  om sambandet mellan tandstatus och olika sjukdomar.   Maryam Pourmousa, specialist på tandlossning, informerar om behandling av tandlossning och inflammation kring implantat. Du kan anmäla dig till webinariet på www.1.6miljonerklubben.com.

Om du har några frågor, hör gärna av dig, mejla eller ring! (Hoppas du kan överse med att det ibland är många som ringer.)

Tack för ditt engagemang!

Din tillgivna

Alexandra 

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kär i en spruta: Jag är annorlunda. Jag har fått vaccin. O jag är offentligt smygkär i min nya Dr. George Kry, som skrev upp mig på hemliga överraskningslistan - Riskgruppslistan, för symptom som jag inte... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com