Våra ambassadörer

Bilden visar Blossom Tainton

Blossom Tainton

Blossom
Lic och cert Holistic Lifestyle Coach. Personlig tränare. Ayurvedisk hälsorådgivare. Yogainstruktör. Artist. Föreläsare.

Blossom är en  ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Det stora genombrottet kom med hälsoprogrammet ”Toppform” i SVT där Blossom var programledare och coach i samtliga 6 säsonger.

Hon har varit träningsexpert i allehanda magasin och media och även varit cheredaktör för ett eget hälsomagasin. Hon har varit ”ansikte” för Alltförhälsan-mässan under flera år och har ett nära samarbete med flera aktörer kring training camps och retreats världen över, som till exempel Springtime Travel. Hon är även ambassadör för VårRuset sedan 5 år.

Blossom är även aktiv som soloartist då hon både gästar olika band och orkestrar samt med eget band eller enbart gitarrist, framträder på både stora och mindre scener och events i Sverige. Repertoaren är bred med alltifrån visor till soul, rock och gospel.

Afro-Dite

Blossom utger en tredjedel av gruppen Afro-dite. Vinnare av melodifestivalen 2002. De medverkade även 2003 och 2012
Gruppen bildades 1999 och övriga medlemmar är Gladys del Pilar och Kayode Shekoni.
Höst 2016 samt våren 2017 är Afro-dite aktuella med turén ”The Music of Motown” som spelas för fulla hus på Sveriges Arenor och konsertanläggningar.