Våra ambassadörer

Johanna Lind Bagge

Johanna Lind Bagge

Skönhet och hälsa är för mig inte bara hudvård genom min profession utan det är också min passion för mode, inredning, djur och familj. Lycka och välbefinnande för mig är inte att ha det bästa av allting utan att göra det bästa av allting du har.


Mitt intresse för skönhet, hälsa och djur kom tidigt under min uppväxt i Åtvidaberg där jag då bodde. Det hann bli många husdjur innan jag började studera ekonomi i Linköping.

Hundar har alltid varit en stor del av mitt liv. Har haft många hundar samtidigt och ett liv utan hundar kan jag inte se framför mig. För mig är hundar hälsa!

Hälsa och välbefinnande har alltid varit mitt fokus och 1990 – 1992 studerade jag till hudterapeut med en internationell Cidesco examen. Efter mina 25 år i hudvårds- och hälsobranschen har jag hunnit med många specialist- utbildningar inom hudvård, dermatologi och kemi både i och utanför Sverige.

Har varit delaktig i att etablera många välkända hudvårdsmärken i det selektiva segmentet avseende salonger, spa och kliniker samt i det semiselektiva segmentet avseende varuhus. Har jobbat med utbildning, försäljning och marknadsföring åt selekterade hudvårdsföretag.

Idag skräddarsyr jag ett övergripande koncept enligt det behov som finns och önskas av företag inom skönhet och hälsa. Fokuset är att öka försäljningen, servicen, kunskapen samt vidareutvecklingen och samtidigt kvalitativt selektera i hudvårdsdjungeln.

Förutom mitt yrke som hudterapeut har jag även en journalistisk bakgrund med ett brett socialt media nätverk inom skönhets- och hälsobranschen.


Efter min avslutade hudterapeut utbildning arbetade jag på en hudvårdssalong i Linköping och gjorde selektiva uppdrag med modell- och reklamarbeten.

1993 blev jag fröken Sverige och deltog i Miss Universum. Arbetade som PR-kvinna och ambassadör för Sverige i olika sammanhang. Föreläste på skolor och inför företag gällande hälsa, skönhet och välbefinnande.
Arbetade med hälso- och skönhetsvård för olika tv-kanaler och tidskrifter.

1994-1996 Flyttade jag till New York där jag arbetade med PR och med marknadsföring avseende etablering av svenska produkter på den amerikanska marknaden och gjorde även uppdrag för Svenska Amerikanska Handelskammaren.

Utöver det arbetade jag med modell-och reklamarbeten, på hudvårdssalong på Manhattan och som värdinna på den Skandinaviska Restaurangen Aquavit.

Under åren 1994-96 pendlade jag mellan New York och Sverige angående mina uppdrag inom skönhet och hälsa samt modell- och reklamarbeten.

I slutet av -96 blev min hemlängtan för stor till familjen och jag flyttade tillbaka till Sverige och började etablera en portfolio av hudvårdsprodukter/märken åt olika hudvårds distributörer i Sverige. Detta i kombination med gästinslag för olika tv-kanaler, tidskrifter gällande hudvård, skönhet och hälsa.

År 2000 fick jag gåvan att föda min son Daniel.


Inredning och mode ligger mig också varmt om hjärtat och det är något som förgyller och kryddar tillvaron. Välbefinnande i hemmet är viktigt för där ska man ska man kunna ladda sina batterier och att få kunna sätta på sig ett klädesplagg som man med omsorg har valt kan påverka hela din sinnesstämning.

Så välbefinnande för insidan är lika viktigt som välbefinnande för utsidan.

Do what you love, love what you do and
you will never have to work another day in your life.