Alexandra Charles

Vilken vecka!!

Den 2017-07-11 11:49

Dessa dagar i Visby, när så många möts pratar och tar upp ämnen från alla olika vinklar, är alltid oerhört givande och intressanta. Alla möten vi får vara med om, och miljöer, debatter och paneler där vi får möjlighet att sprida vårt viktiga budskap: kvinnors hälsa. Det är hektiska och intensiva dygn och nu när jag får lite återhämtningstid att smälta alla intryck blir jag varm i hjärtat när jag ser tillbaka på alla som engagerat sig och ställt upp så mycket för oss och alla kvinnor där ute. Tillsammans är vi starka! Det får vi inte glömma och vi måste fortsätta på alla sätt vi kan att jobba för jämlikhet inom samhället. Här ett axplock ur min och 1.6 Miljonerklubbens vecka här i Almedalen.

 

I soffan hos News 55 med Artur Ringart där vi pratade om hur pensionärer speglas i media och i reklam. Fredrick Malmberg, chef Nyheterna Tv 4, Erik Blix P4, Alexandra Charles, 1,6&2,6 miljonerklubben, John Mellkvist, Mindmakers PR, Artur Ringart.

 

En annan dag pratade vi om hur nya mötesplatser öppnar upp för svensk arbetsmarknad och vikten av att dra nytta av den mångfald samhället i stort består av. Detta gjorde vi hos Swedavia Airports bland annat tillsammans med deras vd Jonas Abrahamsson.

Det är alltid värdefullt att få exponering så när hårt jobb ger resultat, som här när vi får vara med och prata hos SVT om äldrevård, då blir vi väldigt glada! Det är på det här sättet vi kan sprida information och få upp ögon och öron för det vi står för.

Båten M/S Sigrid var platsen för ytterligare ett viktigt och välbesökt seminarium vi var med och ordnade. Temat var Hormoner och hur de påverkar oss och även hur jämlik vår vård på riktigt är samt att det är hög tid att bryta tystnaden kring "dolda" kvinnosjukdomar.

M/S Sigrid-teamet uppställt efter en lyckad och intressant dag! Ingvor Farinotte, Alexandra, Helena Kopp Kallner, Karin Schenk-Gustafson, Ulrika Johannesson, Kristina Gemzell Danielsson, Daniel Forslund och Anna Starbrink.

Givetvis var vi också, enligt tradition, i Landshövdingens Trädgård en eftermiddag.

Här ser vi duktiga Anne Marie Wenthzel, Katarina Hultling och Jessica Martinsson i Landshövdingens trädgård.

Alexandra Charles, Kristina Gemzell Danielssson, Anne Kihlgren och Helena Richardsson i Landshövdingens Trädgård där Gotlands Landshövding Cecilia Schelin Seidega?rd pratade med bland andra Alexandra på scenen.

Vi nätverkar och bjuder också in till bland annat Hjärtgolfen, här på Gotland gick den av stapeln på Kronholmens GK och några utav de duktiga spelarna ser ni här.

Mikael och Annika Rydberg tillsammans med Karin Schenck Gustafsson och mig själv.

Och här ser i golftävlingens fina vinnarpar! Rolf och Mia Engström som tog hem segern med sina 41 poäng. Tack vackra Visby och alla som hjälpt till den här veckan! Jag önskar er en fin sommar!

Harriet Gillberg , Lillemor Carlsson, Monika Carlsson, Alexandra Charles och Karin Hedberg. Utan teamet, inget Almedalen!

 

Kommentera

Kom och säg hej till oss i Almedalen!

Den 2017-07-05 10:23

Det är minst sagt full rulle här i Visby och vi jobbar på som bara den i vår monter och på alla seminarium och även en och annan debatt och intervju. Precis som det ska vara och det är verkligen inspirerande och intressant att åter igen få ta del av dessa viktiga dagar här på Gotland. Många duktiga och engagerade "under samma tak", eller på samma fina plats kanske man ska säga då mycket sker just utan tak! I eftermiddag, den 5:e som det är när jag skriver det här inlägget, har vi en fullspäckad dag med flertalet viktiga och aktuella seminarium. Hur e-hälsa kan gynna kvinnors livskvalitet, hur framtidens cancerläkemedel ser ut och hur det faktiskt skiljer sig från dagens läkemedel, hur robotik kan skapa en god arbetsmiljö och även senare i eftermiddag om psykisk ohälsa och vem som också hjälper och bryr sig om den anhörige som också dem behöver stöttning och hjälp. Vi startar idag klockan 14.30 i Landshövdingens trädgård, Korsgatan 4 och jag skulle bli väldigt glad om ni kommer förbi! Läs hela programmet här.

Här är jag med i SVT:s direktsändning.

Och här med alla fantastiska talare vi har haft äran att få jobba tillsammans med under våra dagar här. Och än är det inte slut så titta på programmet och ta er tid att komma förbi och lyssna - det är otroligt viktiga och angelägna ämnen.

Här en del i "truppen" som är här med oss! Camilla Wagner, Carin Götblad, Anna Maria Corazza Bildt, Zandra Kanakaris, Maria Andersson, Louise Lindfors.

 

 

Kommentera

Michael Nyqvist var en sådan varm människa

Den 2017-06-28 12:50

Det är med stor sorg vi nås utav beskedet att Michael Nyqvist har lämnat oss. Alldeles för ung, som tyvärr är fallet allt för ofta. Cancern har åter igen tagit ett liv. En av våra största skådespelare har gått bort och budet når oss alla med stor sorg.

Så sent som i januari belönades Michael Nyqvist med en Guldbagge för bästa manliga biroll för sin prestation i "Den allvarsamma leken", bara en utav många roller där han trollbundit sin publik.

För oss blev det oerhört tydligt vilken fantastiskt varm, engagerad och genuint intresserad människa Michael var när vi fick äran att samarbete med honom för vår Kalender. Den kalender vi gör till förmån för forskning för kvinnohälsan - intäkterna går till våra stipendier till forskare, något Michael valde att stödja genom att ställa upp på bild. Han var engagerad och noga med att bilden, som han direkt bestämde motivet för, skulle vara en kopia utav den omtalade bilden på John Lennon och hans älskade Yoko Ono. Precis så ville Michael att bilden på honom och hans Katarina skulle bli. Och så blev det. På lanseringstillställningen vi ordnade för Kalendern var Michael den som pratade med alla, bjöd in alla och en var i samtal och stannade kvar allra längst! Varm, intresserad och på riktigt. De egenskaper som också gjort honom till en utav vårt lands mest omtyckta skådespelare.

Kay Pollak, regissören bakom "Så som i himmelen" säger det så bra:- Det specifika är hans vilja att gå väldigt långt i varje scen, han är unik.

Michael gick bort alldeles för ung, endast 56 år gammal, och vi skickar alla våra varmaste tankar till hans familj.

 

Här kalendern där Michael och hans Katarina valde att bli fotade precis som bilden på John Lennon och Yoko Ono.

 

Kommentera

Polarpriset, ambassadörsträff och en lyckad Politikervecka!

Den 2017-06-21 17:03

Vilken fin och trevlig månad juni har bjudit på! För mig personligen är det en sådan ynnest att få gå på Polarpriset, att detta viktiga och inspirerande musikpris, instiftat utav Stickan Andersson, får leva vidare genom hans familj. Kultur och musik har en otroligt positiv återhämtningsegenskap för många varför det är så viktigt att vi håller detta vid liv.

Vi har också haft fyra bra och lärorika dagar i vår monter under Politikerveckan på Järva. Initiativtagaren Ahmed Abdirahman lyckades med sitt stora driv och engagemang locka många till dessa dagar och jag är stolt och glad att vi kunde vara med i denna viktiga satsning. Många kom fram till oss i vår monter vilket alltid känns oerhört stimulerande och roligt.

Sen har våra ambassadörer nere i Helsingborg rott iland - eller kört i land kanske är ett mer korrekt ordval - den fina underhållningsdagen Sofiero Classic. En fantastisk dag för hela familjen, kanske lite särskilt kul för bilintresserade familjemedlemmar.

Och idag vill jag från mitt hjärta passa på att extra mycket skicka ett STORT VARMT TACK till alla våra fantastiska kontaktkvinnor som gör så oerhört mycket för oss runt om i landet. Vi på kansliet fick den fina möjligheten att umgås här uppe i Stockholm i dagarna två då vi samlades för våra Kontaktkvinnodagar. Vi bytte åsikter, erfarenheter och tankar. Må Bra Café stod på agendan, det projekt vi drivit tillsammans i nio städer för att stötta och integrera utrikesfödda kvinnor runt om i landet. Vi deltog i inspirerande föredrag av Brit Stakston i kommunikation via sociala medier. Vilket spännande fält det är av nya sätt att kommunicera på! Så mycket att lära! Jag hoppas ni följer oss på FB, Instagram och tittar på mina intervjuer i vår Webb TV-kanal!

Dagarna vart väldigt händelserika och intressanta med många nya förslag och skratt.

Missa inte Alexandras Hörna där jag fick ett väldigt intressant samtal med Caroline Törnquist, Nordeas familjejurist med lång erfarenhet av rådgivning i allt som rör vår ekonomi och brinner för att hjälpa. Här berättar hon om sambolagen, arvsrätt, testamenten, försäkringar och vad man bör tänka på vid sjukdom, tex demens. En sambo har ingen arvsrätt, visste du det? Här kan ni se avsnittet: Alexandras Hörna

Här rustar vi nu för fullt inför kommande Almedalsveckan - missa inte att besöka oss där och titta gärna på våra intressanta och aktuella seminarier. Framtidens cancerläkemedel, hur robotik kan skapa en god arbetsmiljö och tyvärr den tråkiga men viktiga punkten våld mot kvinnor. Detta är bara ett axplock utav det våra föredragshållare kommer prata om under våra dagar på plats. Här ser ni veckans agenda: Seminarier Almedalen

Åter igen, stort tack alla ni som stöttar oss och är med oss och ha nu en riktigt fin midsommar!


Kommentera

Låt oss renovera vår kropp och vår knopp!

Den 2017-06-01 16:33

Som vi alla vet är det ju så att om vår kropp slutar fungera, ja då spelar allt annat mindre roll så om det är något vi måste se till att hålla i form så är det just denna. Därför ligger det mig varmt om hjärtat att stödja det föreslagna BOT-avdraget. Ett skatteavdrag som ska göra oss friskare - vilket vi verkligen behöver.

Först kom ROT- och RUT-avdragen för renovering och hemstädning. Nu måste vi jobba för att det nya avdraget ska bli aktuellt – BOT avdraget, som ska hjälpa oss att städa och renovera vår egen kropp.

 

Som ni redan vet arbetar vi för att informera och främja kvinnors hälsa och här ser vi tydligt hur såväl sjukskrivningar som sjukvårdskostnader ökar för varje år som går. Samtidigt ökar antalet personer som drabbas av stress, övervikt och andra riskfaktorer för allvarliga sjukdomar. Lyckas man med det viktiga, förebyggande arbetet är vi övertygade om att det går att vända trenden genom ett förebyggande hälsoarbete. Det är dags att vi tar vår hälsa på allvar och när vi är inne på ämnet vill jag tipsa om att vi är med på årets fina Nationaldagsfirande i Rålambshovsparken nu på tisdag den 6:e juni. En dag som brukar bli både solig och rolig för hela familjen. Vår ambassadör och profil Annette Lefterow håller i ett sommar-yoga-pass under dagen. Ett klockan 13 och ett klockan 15. Titta in på länken här för mer info om dagen: Nationaldagen i Rålampshovsparken

Det är mycket på agendan nu, något sommarlov tar vi inte riktigt än! Kom gärna förbi och säg hej om ni är på Gotland under Almedalsveckan. Vi har ett riktigt intressant och bra program som jag känner tar upp många viktiga ämnen utav våra experter. HÄR hittar ni veckans program.

Onsdagen den 5:e och torsdagen den 6:e juli har vi våra föredrag men under hela veckan har vi vår fina monter på plats.

Välkomna till vår monter på Cramérgatan, plats 318.

Hoppas att vi ses!

Kommentera

En fin dag i kulturen- och hälsans tecken!

Den 2017-05-05 15:43

Det är något med den här fantastiska vårsolen som gör dagarna extra härliga! Ljuset, människor ler mot varandra, håller upp dörren lite extra och det finns ett positivt skimmer som jag tycker är väldigt fint. Jag säger det säkert så ofta att ni börjar tröttna, men vi får inte glömma bort att ta hand om varandra. Och om oss själva, något min dag handlat en hel del om. Jag har haft nöjet att få spendera dagen tillsammans med tre otroligt duktiga och inspirerande kvinnor vars gemensamma nämnare är att vi kvinnor inte får glömma bort att ta hand om oss. Här på Operan har vi idag fotat för nästa utgåva av vårt magasin och som ni ser är jag i celebert sällskap. Vår kultur- och demokratiminister Alice Bah, forskaren Anne-Marie Wenthzel och forskaren och gynekologen Helena Kropp Kallner.

Vikten av att känna efter hur vi mår, på riktigt, att ta på allvar om något i kroppen känns fel. Kan vara en knöl i bröstet men likaväl en trötthet som smyger sig på eller att man känner sig låg och deprimerad. Vår kropp säger ofta till oss när något inte är som det ska men allt för ofta är vi för stressade för att hinna lyssna. Vi pratade också mycket om vikten utav återhämtning, att till exempel få denna paus via kultur. Att läsa, gå och se en föreställning, dansa eller kanske måla en tavla. Hälsa och kultur går ihop och mer om detta får ni läsa i vårt nästa nummer. Utanför blommade körsbärsträden och jag skänker en varm tanke till Tomas Tranströmer som många ville minnas lite extra i Storkyrkan bredvid Operan där vi höll till. Kulturens röda, fina tråd vävdes in i min dag även där.

Är ni i närheten utav Göteborg nästa vecka missa inte vårt intressanta seminarium den 8:e maj klockan 17.30 på Hotel Waterfront. Väldigt aktuella föreläsningar just bland annat om hormonförändringar, klimakteriet, inkontinens och också om hjärtsvikt och allergi. Innan kvällen är slut bjuds vi också på fin musikalisk underhållning. HÄR kan ni läsa mer om kvällen. Seminarium Göteborg 8:e maj

Och är ni golfare får ni absolut inte missa att anmäla er till Hjärtgolfen som kommer gå av stapeln nu på flera golfbanor runt om i landet i vår och i sommar. Bilden här är från förra året då vinnarna fick följa med ner till Mallorca och spela på Prinsessan Birgittas hemmabana. Likadant blir upplägget i år så tipsa era golfväninnor och gå in på länken här och anmäl er! Hjärtgolfen

Förra årets vinnare Lotta Lundin och Lena Andersson med Prinsessan Birgitta och så jag själv. Vill du veta mer om tävlingen, kontakta annika.noren@malarogk.se

Ha nu en fin helg!

Kommentera

Påsken har firats och så cyklar vi in våren!

Den 2017-04-25 18:48

Vilken härlig påsk det blev! Hoppas ni också haft det både välsmakande, trevligt och en stunds vila och återhämtning. Själv for jag ner till vackra Victoria Huset vid Läckö Slott på skärtorsdagen dit vår ambassadör Ann Louise Friberg bjudit in mig och min gode vän Carl Jan Granqvist. Hälsa och gastronomi stod "på menyn" och gästerna var förtjusta, inte minst över den goda middagen och den vackra miljön! Hela trakten osar av kultur och minnesplatser och utöver Läckö Slott besökte vi Varnhems kloster, Kinnekulle, Hönsäter Slott, Hällekis med sina vackra herrgårdar och slott och sen Hornborgarsjön med alla tranor.

Trots lite snöyra fick vi en lång, skön promenad i ett naturreservat som hade både utomhusgym och hinderbana. Ett säkert vårtecken är alltid Stockholms studentsångares vårkonsert, i år med Una Svenningson som gästsolist. Humor, värme och ljuv sång - då infinner sig vårkänslorna på allvar. Här bjuder Ann Louise Friberg på gott, alkoholfritt bubbel från Richard Juhlin.

Att cykla in sommaren kanske inte är den första av tankar som slår en när man tittar ut genom fönstret just idag men det gäller att planera och se framåt! Eller hur! Och visst låter det lockande med ett riktigt trevligt och även hälsosamt cykeläventyr i sommar. Från den 31:a maj till den 5:e juni kan ni vara med och cykla med oss tillsammans med ”Cykla & Njut” vilka anordnar denna kultur- och cykelupplevelse. Det här är absolut inte bara för den erfarne cyklisten, tvärtom välkomnar vi alltifrån nybörjare till grupper. Varför inte dra ihop ett gäng vänner och bege er till Gotland och denna trevliga upplevelse!

Bor gör man bo fina Fröjel Resort & Spa, helpension, där det finns både pool, gym och träningsklasser. Sedan cyklar man varje dag till olika kulturmål i trakten. Gå in här för mer info och sista anmälningsdag är den 21:a maj. Klicka här på Fröjel Resort & Spa för att se hur fint det är och här på vår webbsida hittar ni all info samt hur ni anmäler er. Sista anmälningsdag är 21:a maj så tveka inte nu!

Känner du någon i Kalmar som skulle vilja komma och vara med på vår Café Må Bra-afton där Annika Jankell närvarar och pratar om lycka och betydelsen utav denna i våra liv. Mer om aftonen och om själva projektet Café Må Bra hittar ni på vår webbsida och det går också jättebra att kontakta oss via mail om ni vill ha mer info. Det här är ett sådant viktigt och väldigt inspirerande projekt där vi vill öppna upp för dialog och tankar tillsammans med utlandsfödda kvinnor. Alla är hjärtligt välkomna och jag vill också flagga för vårt aktuella och intressanta Vårseminarium nu på torsdag i Stockholm HÄR läser ni mer och kan anmäla er, jag tar mig också ner till Seniormässan i Malmö där ni kan träffa mig på tisdagen den 9:e maj. HÄR finns mera info om det, icke att förglömma har vi också Seniordagarna i Kungsträdgården den 11:e maj där det bjuds på både musik och en mängd aktiviteter och intressanta föreläsningar just för oss seniorer. Och på självaste Nationaldagen håller vi till på Kungsholmen i Rålambshovsparken tillsammans med ”Ut i det Fria” där ni kan vaccinera er mot TBE, prova på ett yogapass och träffa mig!

Hoppas vi ses där och att det i alla fall har kommit lite mera vårvärme till dess!

 

 

 


Kommentera

Glad påsk på er alla!

Den 2017-04-12 14:19

Snart är det äntligen påsk vilket för många betyder god mat, lite lugn och ro men också att få träffa familj, nära och kära. Det fruktansvärda vi har omkring oss i världen påverkar mycket, hela tiden, men jag tycker ändå vi måste anstränga oss för att låta livet rulla på. Det är så vi inte låter de onda makterna ta över, det är så vi överlever tillsammans - att vi tar hand om varandra och den kärlek som finns ibland oss alla. Att duka lite extra fint, bjuda in någon man vet annars sitter ensam - att njuta av livets fina stund här och nu.

Det händer, som alltid, väldigt mycket här med klubben och på vårt kontor fick vi finbesök härom kvällen då en fantastisk skara kvinnor samlades hos oss för en "Må Bra Café-kväll". Projektet har vi skapat för utrikesfödda kvinnor som kommit till Sverige under de senaste åren. Vi vill ge dessa kvinnor en naturlig mötesplats där flertalet intressanta ämnen diskuteras.

 

På agendan är det också full fart och har ni vägarna förbi, eller befinner er i, Malmö kom och säg hej till mig den 9:e maj då jag talar på Seniormässan. Klicka på länken här för mera info: Seniormässan i Malmö. Dagen innan, den 8:e maj, har vi ett väldigt intressant vårseminarium i Göteborg där vi avhandlar bland annat varför våra hormoner lever om när vi är i klimakteriet, hur vi kan få bukt med besvärlig inkontinens - som faktiskt är vanligare än vad man kan tro och som en "grande final" bjuds vi på musikunderhållning av Karin Funck från Phantom of the Opera. Här kan ni läsa mer om aftonen och även anmäla er:

Vårseminarium i Göteborg den 8:e maj

Lite längre fram, i juli närmare bestämt, är det dags igen för vår medverkan under Almedalsveckan på Gotland. En oerhört intressant vecka med ett minst sagt fullspäckat schema. Vi hörs innan dess och ha nu en riktigt fin påsk!

1.6 Miljonerklubben finns åter igen på plats i Visby under Almedalsveckan i juli.

 

Kommentera

Vår i luften, seminarium på agendan och så är det en speciell dag idag...

Den 2017-04-07 14:48

Vilket härligt vårväder vi har! I alla fall här i Stockholm där jag befinner mig. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är minst sagt vår i luften. Tyvärr är det ju så att våren inte bara ger härliga vårkänslor hos alla, det är också en tid då många blir deprimerade. Mer än 300 miljoner människor världen över lider av depression vilket World Health Day vill uppmärksamma för att sprida kunskap om att hjälp finns att få.

Kunskapsspridning är A och O, precis det vi vill göra med våra seminarium där Vårseminariet står på agendan och går av stapeln den 27:e april här i Stockholm. En kväll där vi tar upp och sätter fokus på våra kvinnliga hormoner som inte alltför sällan spelar oss spratt. Under kvällen hålls föreläsningar om kvinnliga hormonförändringar, omega 3 och vaccination mot TBE. Otroligt intressanta och viktiga ämnen, särskilt om man lider utav problem i den så kallade övergångsåldern, klimakteriet. Det kommer finnas en vaccinatör på plats för dig som vill påbörja eller fylla på ditt försvar mot TBE och för avslutningen står fantastiska Arja Saijonmaa med vacker vårsång.

Här kan ni läsa mera om seminariet och även anmäla er: Vårseminarium 27:e april

Får tyvärr nu precis höra att det har inträffat ett fruktansvärt dåd här i Stockholm. Det vi kan göra är att försöka hålla oss lugna, inte ge efter för den rädsla terroristerna vill skapa.

Ta hand om varandra och var rädda om varandra - det är det vi verkligen måste måna om

 

 

 

 

Kommentera

Woman in Red över hela Sverige

Den 2017-03-27 10:39

Vilken lyckad Woman in Red- turné vi har haft i år! I 22 städer över hela landet med intressanta föreläsningar av överläkare och professorer, utdelning av forskningsstipendier varvat med magnifika artister och underhållare samt modevisningar i sprakande rött! Allt för att uppmärksamma kvinnohjärtat och stödja forskning, prevention och vård av hjärt-kärlsjukdom hos kvinnor.

Jag är mycket nöjd och väldigt tacksam till er alla fina kontaktkvinnor, volontärer och medarbetare som har gjort det här möjligt. Ett stort tack till er!

Stort tack också till alla härliga medlemmar! Ni och era vänner utgjorde en engagerad, glad och intresserad publik. Ni bidrog var och en till att förbättra hälsosituationen för kvinnor med hjärt-kärlsjukdomar. En för alla, alla för en!

En viktig poäng med 1,6 & 2,6 miljonerklubbens arbete är annars att just täcka in hela landet. Vi vill inte ge vår huvudstad exklusivitet för Woman in Red eller våra övriga aktiviteter och seminarier utan vill få med hela Sverige! Vi har dock inte geografisk, praktisk, ekonomisk eller inte minst tidsmässig möjlighet att täcka in varje stad men vi försöker att finnas på så många ställen som möjligt, från norr till söder, öst och väst.

Kom Woman in Red-turnén till staden där du bor i år? Hoppas det! Om inte, vill du (och dina väninnor) tillsammans med oss anordna Woman in Red i din stad nästa år? Mejla dina kontaktuppgifter till:

Info@1.6miljonerklubben.com

Nu ska jag följa livstilsprofessor Mai-Lis Hellenius råd som hon gav under sin Woman in Red-föreläsning, och ställa mig upp från datorn. Helst ska vi ta en rörelsepaus på minst fem minuter, minst en gång i timmen. Och innan du sätter dig igen - gör en Kiruna! Det vill säga sätt dig nästan 10 gånger,  res dig upp, sätt dig nästan igen, osv. Är du osäker på hur det går till, titta på det här Youtubeklippet med mig och Karin Schenck Gustafsson, senior professor i kardiologi och kärntruppsmedlem. Ni som var publik på Woman in Red minns kanske att ni gjorde gemensam Kiruna med oss i pausen? :)  Mer rörelse i det lilla ger stort resultat i det långa loppet!


Kommentera

Visa 10 äldre blogginlägg »

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

2,6 miljonerklubbens bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Gabriella Svanberg

Gabriella Svanberg

Bygga värdighet eller bygga fasad: Hej vänner, Idag känner jag för att dela mina tankar med er! Jag har noterat ett uttryck jag hör allt oftare på mitt "terapirum". "Jag vill känna mig värdig!" ... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

www.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBioservoBig TravelMedilensAstellasDocrates CancersjukhusOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.com